Tja jeg har endra designet igjen...

Hei♥

Jaa nå har jeg nok endra designet mitt igjen likte dette designet bedre enn det andre så

Jaa da mangler jeg bare header , kan noen lage header til meg eller alle som ser innlegge så kan dere stemme på den som er finest og passe best til designet str.height: 150px; width: 560px; bildene dere kan bruke skal jeg slenge inn nå:
-kan alle lage header som ser innlegge så bare sier du at du skal det også kan du sende det til : vildeol@live.no husk str: height: 150px; width: 560px;

Blir glad om dere gjør det ;-)

Motorsykkeltur andre gang i mitt liv

..Ja overskriften sier alt innlegge skal handle om , ja (kort innlegg forresten) jeg var nettopp på motorsykkeltur med pappa vi kjørte opp der med høie , det er ikke sikkert dere vet hvor det er , men jeg har i allefall hatt det gøy ;-))

Har ikke bilde desvære men sånt kan det være så kansje det kommer en annen gang, Snart begynner en vakker dag , visst det går i dag da , men får bare se !

utiskten her fra stua!

-Vilde♥

♦kommenter♦

Lasta ned Photoscrape v3.5 i går

..Så derfor tenkte jeg at jeg skulle teste det i dag , har aldri prøvd det før så da får jeg bare se hva dere syns, tar bilder fra weheartit bare for og liksom prøve ellers tar jeg nok mine egene bilder! Så da er det bare og si

Hope you like it♥


Før                                                                  EtterFør                                                                 Etter

-Vilde♥


Endelig ferdig tror jeg

 

Jaa , dere må ikke tro at det var stress kunne egentlig brukt ti min men liksom akkurrat så gjorde jeg masse annet imens liksom, så derfor har jeg ikke blogga ein prikk i dag men grunnen for det tok så lang tid er fordi imens så har jeg spist frokost , stelt meg , passet hannah, gått på besøk , spist middag, spist is , lest blogger , vært på msn, også når jeg hadde valgt et design så limte jeg inn alle kodene også ombestemte jeg meg også hadde jeg vanskligheter med header plasseringf osv osv... Ja, det var vel det jeg skulle si så here is the design hope you like it for a wile!


Me for some weeks ago♥

-Tykcs ?

-Vilde


Oppusning i bloggen

Hei ! Jeg ville bare si at nå skal jeg oppusse bloggen litt endre design osv så da blir det ikke blogging i mens så det kommer til og se litt rotete ut når jeg første har begynt er ikke helt sikker på hvilket design jeg skal ha enndå så derfor kan det ta litt tid kanjse det blir pauser innimellom på og lese blogger kle meg osv..

Tror jeg har bestemt meg at jeg skal ha denne headeren, siden det var få stemmer også var det på nr 3 og nr 4 som ble stemt på så ja valgte jeg nr 3 ble mest fornøyd med denne , denne headeren kommer jeg til og ha en stund om jeg eller dere blir lei så må dere bare si ifra ;-)

-Håper dere kommer til og like hvordan bloggen ser ut etterpå!

-Vilde
Forresten dere må stemme mer på...

BLOGG vs BLOGG finalistene ... Det er 27 kommentarer det er jo bra det da, men det forje blogg vs blogg innlegge så kommenterte dere oppi 70 kommentarer og det var supert, Men om dere jallefall kunne stemt opp til 40 elns så hadde det vært mye bedre enn 27 ikke tvang her , men jeg bare sier det, Finalistene er www.crazylikecathy.blogg.no & www.helenecamilla.blogg.no såå stem.......

Helst stem på det orginale innlegget for og si det slikt , men det er låv og stemme i dette innlegge også.

Dette må alle få med seg , det som kommer nedenfor NÅ  :

Den personen som vinner nå må få en premie liksom, Hva kan det være ? Bare send inn forslag pliss hjelp meg send det i en kommentar!!!! :)

Sånt det var det viktigste dere trengte og få med dere ..

Bilde ble tatt i går;-)

- Håper du kan kommentere forslag og stemmer?

-VildeDagen i dag - Bilder ;-)

Heei <3 

I dag har jeg vært hos Helene helt siden kl 1 til nå ja og da har vi tatt bilder , spilt spilt , hatt gi et lite vink og spenn på boks ja og nå sitter vi her det høres kansje litt lite ut liksom at vi har gjort så lite på så lang tid men tida flyr bare i fra meg i allefall og helene tenker jeg tror i alle fall at vi kommer til og sitte litt på pcen nå , men hvor lenge vet ikke jeg ! 

Men her kommer bildene , de er helt orginale:-Håper du likte bildene ?

-Vilde:))

Dagen blir KJEKK sammen med Helene

Heei 

I dag skal Helene komme til meg , og jeg tror ikke men jeg vet ikke heller om det blir mer blogging da mens hu er her , hun er ikke helt sikker på hvor huset er så jeg skal stå oppå take da og vinke kansje de ser meg .. haha  x-)

Men men har ikke det meste og blogge om , men helene har lagt ut noen headere som jeg & Helene har laget 

Ja sånt blir dagen utover vet ikke hva vi skal gjøre resten av dagen ...

-Vi snakkes Ciao<3

-Vildeeol<3


Headere;-)

Hei <3 

Jeg har da laget noen headere når jeg var på espevær så tenkte jeg at jeg skulle vise den til dere , sånt at dere kan stemme på hvilken dere syns var finest slik at jeg kan bytte den ut med den jeg har nå da, og sikkert skifte design da hihi litt forandring er jo altid bra ;-) Så jeg bare viser de da så er det bare og stemme i vei tror det er noe med 4 stk så i innleggene som kommer så linker jeg til dette innlegge så her kommer de .

 

1.


2.


3.

4.


Når dere skal stemme så bare skriv nr . 

-hvilken header likte du best ?

- Vilde

Måtte prøve mobil-blogging

Hei  folkens  ♦

tenkte jeg bare skulle teste ut mobil blogging akkurrat naa mobil blogger jeg titter litt paa filmen som er paa tven ogsaa men det er ikke mye, saa jeg skulle bare teste mobilblogging saa da snakkes vi vel i morgen eller senere 

 

hade have fun

-vilde

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011Hei jeg heter Vilde♥ Jeg er 12 år og blogger om meg og mitt liv.

Mailen.din@mail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits