Gled dere til i morgen!

Heii,skulle bare si jeg har laget en video så gled dere til i morgen så får dere se den , vi snakkes i morgen etter skolen ;)
Gled dere ♥

-Vilde

Opptatt hele gårsdagen!

Heii, sorry for 0 blogging i går var opptatt med og kjede meg orket ikke og gå inn på pcen i det fine været , var med emma en halv time før vi tok turen til basement som åpna igjen , lekser osv... 

Ja i dag har skoledagen vært helt okay, borsett fra gymmen da jeg plompa! hele skoen ble møkkete , vi skulle legge ut poster til orienteringsløypa da også , plompa jeg (kan innrømme det med og legge ut poster var litt gøy) Vi møtte på kuer som sa MØØ!! hehe men helt seriøst var det litt skummelt (okey jeg vet det er bare kuer) men liksom var redd for de skulle komme helt bort osv ...  Ja hadde egentlig ikke noe og si egentlig , men jeg tror kansje det blir snart en liten blogg pause alså men jeg vet ikke helt enda da ... Men nå hopper jeg i dysjen snakkes!


sorry for gammelt bilde!

-vilde

hei bloggen min !

Heii♥ 

Emm sorry for lite blogging i det siste men skole vettdu det tar seg en god tid av dagen så da må det nok bli mindre blogging men at jeg prøver så godt som jeg kan på og blogge mest mulig , håper dere forstår hva jeg mener! Men dere håper jeg er fornøyde med at jeg ikke tar blogg pause og heller blogger litt mindre det er jo bedre det da , men det kan være på tide med bloggpause snart men det er bare lausprat ;) forresten jeg må stikke og ringe mamma og si gratulerer med dagen♥ Snakkes!

-vilde

 

Bilde-Video

video:bildevideo fra liten til stor
Håper dere likte videoen , om det er noe jeg bør bli flinkere til osv. Skriv det i kommentarfeltet!
Skal på dolly kansje i dag , kjøpe is buffeè namm...
-Vilde

God morgen!

Heii , god morgen jeg tenkte jeg skulle bare si hei og hå vi har spilt nintendo som betyr at vi stod opp for litt siden ja  .. vet ikke hva vi skal gjøre videre men jeg tror jeg skal lage en video med masse bilder av meg og venner så følg forsatt med det kan ta en stund men om vi liksom ikke skal være mer på pcen f.eks når jeg holder på med den kommer den nok senere en gang, tror ikke den kommer med det første men vi får nok se da , siden vi skal vel kansje se album osv .. 


Tyrkia 2009!

-Vil dere ha en video med bilder ? lover ikke når den kommer men bare følg med videre !

-Vilde

Heiii!

Hei, kom fra sleskapet kl halv 8 liksom det tok en halv time og kjøre så vi gikk 7 som betyr  5 timers selskap (!!) Men de har en kjempe stor hytte men det var et kjekt selskap da!! Derfor var vi der lenge!!  Nei da bare tull , men det er sant at det var kjekt men jeg vet ikke om det var derfor vi ble der lenge, gidder ikke og forklare mer en et (to) ord : KJEKT VAR DET!


Dette var det siste bilde jeg har tatt av blomster da med speilrefleksen til pappa !;)

Forresten i natt skal jeg sove hos Helene♥ Kos!!!

Selskaps outfit!
 Hei det var outfiten til selskapet blir ikke mer blogging før etter selskapet , må pakke pcen !

Gammel kjole så jeg husker ikke hvor den er fra eller noe( tror faktiskt ikke den butikken selges lengre!

Vilde

Midlertidig header!

Heii, akkurrat nå har jeg bare lagt inn en midliertidig header, den ble ikke noe bra også kom den mange ganger  , men det er bedre enn at det skal være den headeren som hørte til den var veldig kjedelig pga. det bare står her kan du sette inn header elns. Men nå er jeg klar med selskaps klær, kommer et  kjapt innlegg før vi går hade!Headeren!

-Vilde

Lørdagen har kommet!

Heii, lørdagen har kommet :o) Senere i dag skal jeg i selskap i håvik(?) til Celine♥ Som dere vet, idag er det jo lørdag som betyr at det er helg som er et + for meg ☺ Ja ellers tror jeg at jeg skulle sove hos Helene☻ Det blir nok noe bra! Sleskapet begynner kl 14 00 vet ikke når det blir mer blogging da liksom, Om dere vil at jeg skal blogge om noe annet en hva jeg gjør om dagen osv ... Så skriv i kommentarfeltet om forslag som du vil jeg skal blogge om!


//tatt av meg//

-Vilde

Heiii!

hei, tenker jeg går av pcen litt må ha en liten pause tenkte jeg skulle se en film som går på disney siden jeg kjeder meg litt , header lager jeg en dag vet ikke hva tid men en dag blir det, i morgen skal jeg i selskap til Celine♥ Tror det kommer til og være et kjekt men flott selskap, starter kl.2 vet ikke om jeg har tid til og blogge før den tid, etter det tar jeg turen til Helene skal nemelig sove der ;-) Siden pappa og de skal i 40 års dag men fant ut at det ikke ble noe av men jeg kan nok sove der uansett! Snakkes senere ( mest sansynelig i morgen, men forhåpentlig vis i dag ) 
//tatt av meg//

-Skal du i selskapå i morgen?

-Vilde

ps: ELSKER DERE FOLKENS♥

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011Hei jeg heter Vilde♥ Jeg er 12 år og blogger om meg og mitt liv.

Mailen.din@mail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits