Klubb jeg er klar!

Heii♥

Sorry for dårlig blogging skal bli bedre har vært litt opptatt i det siste, spesielt i dag siden jeg skal ha klubb! Det er meg, Helene, Silje, Synne, Camilla og Amalie, vi kommer nok til og se idol, spille spill , ta bilder osv...

Ellers i dag skal jeg ingenting, blir nok mer blogging da :-) Så da får dere bilder senere så håper dere gleder dere♥

Klubbens outfit kommer nok senere:-)

Så får dere ha en fin fredags kveld videre, så snakkes vi nok senere♥


Meg og Karina i Oslo♥
Videoen til spørsmålsrunden

Heii<3

Nå er jeg på karina sin pc siden jeg styrer musikken til en dans de skal ha på skolen, jeg skulle bare nevne den spørsmåls runden på video, jeg spilte den inn igår og jeg vet ikke om den er bra kansje jeg må spille den inn på ny spørs , men jeg finner den ikke når jeg skal legge den inn men om jeg ikke finner den så spiller jeg den nok inn en ny om jeg ikke finner den alt for dere!
 IS og slange hår

-Vilde

Begynner...

Jeg tenkte jeg skulle begynne og spille inn video om spørsmåls runden, sorry om jeg ikke svarer på alle det er liksom så mange VS er som jeg helst ville sleppe men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Kommer nok til og dele videoen opp i deler slik at det ikke blir for kjedelig og se en video over 10 min der jeg bare snakker, spørs litt også hvor lang tid det tar. 

Ja forresten sorry for at jeg ikke blogget så masse i går kveld, det er fordi jeg holder på med noe, som kansje dere vil ha..... Det var vel det jeg hadde og si.

Nei vent litt , bildene jeg tok i går kommer nok senere eller i morgen må i allefall få de inn på pcen...


hehe... 

Forresten jeg har fått meg ny signatur som jeg skal bruke i slutten av innleggene mine!
Tar bilder til dere!

Heiii♥

Nå tar jeg og Benedicte bilder til dere, siden hun skulle sove hos Kjetil i natt og da kan vi jo ta noen bilder til dere! Sorry for dårlig oppdratering for og si det sånt, hadde liksom ikke noe og bloggge om men nå fikk jeg forslag fra en snill person♥

-Vilde

Photoscrape!

heii , ikke noe innlegg før nå? Ja det stemmer jeg visste liksom ikke hva jeg skulle blogge om derfor redigerte jeg et bilde på photoscrape som jeg kunne vise også blir jeg glad for alle forslag jeg får om tips til blogging!


Hva syns dere?

Forresten jeg svarer på spørsmålene i morgen eller jeg spiller den inn i morgen også kommer den ut i morgen eller på torsdag tenker jeg , min meg på det om det skulle glemmes!♥

-Vilde

Hei

I dag har jeg brukt tiden min på og være med Benedicte , vi har tatt bilder sett på tv osv... I morgen skal jeg til Helene, eller vi skal være sammen så vidt jeg vet! Forresten takk til alle spørsmålene til spørsmåls runden, forresten når jeg og benedicte tok bilder laget vi en video - intro sånt som du har i begynnelsen på videoene som vi lager sammen det er et tegn på hvem som har lagt videoen eller som er med i videoen....

Bildene:

Det var bildene...

-Snakkes i morgen!

-Vilde

Setter i gang spørsmåls runde!

Heii♥ Nå skal jeg til Benedicte eller det er jo ikke ennå men ikke om så lenge , så mens jeg er der blir det sikkert ikke noe blogging for og være helt ærlig men når jeg kommer hjem igjen blir det nok litt blogging..

tenkte jeg skulle sette igang en spør småls runde, helst ikke vs-er på en måte ( håper  dere forstår) siden det er litt stress , håper dere spør liksom mer spørsmål. Ja så bare til og spør i vei kommer til og gjøre dette om til en video, kansje et bilde til visst det passer til spørsmålet! Om jeg får nok spørsmål innen onsdag så begynner jeg og lage videoen...

-Vilde

PLANLEGGINGS DAG SOM SAGT!

Hei , planleggings dag som sagt fra i går , ja vi har det i morgen også det blir digg alså♥ Idag skal jeg ingenting tror jeg, tenkte kansje og spør om helene ville føllemed meg litt senere! jaja tanker er tanker vi får vel se hva som skjer.... Tar vel kansje noen bilder til dere om jeg kjeder meg alt for masse da. Lover dere many pictrues når jeg har fått meg nytt kamera som nok tar mange år♥ Ja det var bare litt info , litt bra og litt ikke bra!


Et gammelt bilde.... jaja skjønner at jegmå ta bilder!

-Vilde

hjemme fra Sirdalen:)

heii♥overskriften forteller mest til nå som jeg mener at vi ha kommet hjem! Internetten var ikke der oppe, nesten ikke her hjemme heller:( Siden det er noe ødelagt og da fynker det bare på en pc! ja,hadde ikke med kameraet men Karina tok noen bilder tror jeg så jeg kansje kan stjele en dag ☻ja vi gikk tur og litt sånt da:)...... Får kansje noen bilder til dere som jeg sa , blir veldig glad for fine kommentarer selv om jeg får det og da:) Som sagt bare en pc som betyr at jeg må gå blir nk kansje et innlegg senere også siden vi har jo fri til onsdag :)Pakking:)

heii!

Pakking er det nå , skal på fjellet rett etter skolen i morgen , så det blir nok ikke blogging før søndag(?)

Sprøyta i dag var helt ok, egentlig ikke såå vond! Men jeg må pakke siden jeg skal dysje også også på besøk til mormor!


Sorry for web, se vekk fra skriften min, skriver ikke det slik til vandelig;)

-Vilde

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011Hei jeg heter Vilde♥ Jeg er 12 år og blogger om meg og mitt liv.

Mailen.din@mail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits